Search

Linkek

 • Alkohol az Európai Unió közegészségügyi portálján
  Az alkoholizmus mind egészségügyi, mind társadalmi szempontból az egyik legaggasztóbb jelenség Unió-szerte.
  Visit the website
 • Anonim Alkoholisták
  Az Anonim Alkoholisták olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és reményüket azért, hogy megoldhassák közös problémájukat és segíthessenek másoknak felépülni az alkoholizmusból.
  Visit the website
 • Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület
  Az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület célja elősegíteni mindazokat a törekvéseket, erőfeszítéseket, intézkedéseket, amelyek azt célozzák, hogy a munkahelyeken dolgozók valamennyien a jelenleginél jobb testi, lelki és szellemi egészséggel végezhessék munkájukat.
  Visit the website
 • Maradj a zöld zónában
  A munkáltatók és a munkavállalók mozgósítása a káros alkohol- és a drogfogyasztás ellen" program Ezt a programot az ILO kezdeményezte és a világ négy nagy régiójában, ezek közt hat Közép- és Kelet-Európai országban, így Magyarországon is kipróbálásra került.
  Visit the website
 • Nemzeti Kábítószer Adatgyűjtő és Kapcsolattartó Központ
  A Nemzeti Drog Fókuszpont a drogmonitorozás európai uniós intézményrendszerének hazai központja: más intézményekben keletkező adatokat, információkat gyűjtünk, dolgozunk fel és szolgáltatunk hazai és nemzetközi szervezeteknek a kábítószer-probléma feltárásával, kezelésével és megoldásával kapcsolatos döntéseikhez.
  Visit the website

Members Area

Don't have an account yet? Sign up Now!

Forgot your Password?